Kit Walkerin päiväkirja

Elämäni pusikossa kummitusten kanssa

Saturday, November 13, 2004

Hurja projekti on takana

Kahden viikon aikana neljäsataa kääpiöheimoilaista painoi hommia niska limassa kolmessa vuorossa. Oli ruumiillisen työntekijöitä, logistiikka-alan taitajia, insinöörejä ja siivoojia.
Heille (perheineen) piti ensin rakentaa väliaikaiset asumustilat, raivata kolme hehtaaria viidakkoa, jotta saataisiin välttävät kulkuyhteydet, vuokrata kaksikymmentä bussia, neljä venettä ja viisi opasta. Viimehetkellä luovuin ajatuksesta kaivaa neljän kilometrin tunneli metroa varten.
Piti myös rakentaa riittävät ruokailutilat ja palkata viisitoista kokkia ja kaksikymmentäviisi muuta ravitsemusalan työntekijää, joille kaikille (perheineen) kuului asuntola. Työntekijöiden lapsille ja lastenlapsille rakennettiin väliaikaisia koulutiloja, palkattiin tusinan verran opettajia sekä muutama kanslisti, kuraattori ja terveydenhoitaja.
Eri alojen asiantuntijoita lennätettiin ympäri maapalloa. Jätteille ja muulle ylimääräiselle ainekselle rakennettiin kierrätyskeskus, kaatopaikka sekä kirpputori.
Tämä kaikki kannatti, sillä vihdoin Pääkalloluola sekä muut asumukseni ovat siivottu, tip-top sekä edustuskunnossa.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Olen yrittänyt muutaman kerran lukea tätä blogia, koska sitä on minulle kehuttu, mutta en ymmärrä mistä tässä puhutaan. Pitäisikö tuntea Mustanaamioita, jotta pystyisi seuraamaan tekstiä?

Terveisin, A

6:29 PM  
Anonymous Anonymous said...

En tiedä miksi, mutta Mustis aiheuttaa minulle voimakkaampaa spontaania lukumielihyvää kuin mikään toinen Pinserin listalainen. Ainakin tällä hetkellä.

9:09 PM  

Post a Comment

<< Home