Kit Walkerin päiväkirja

Elämäni pusikossa kummitusten kanssa

Tuesday, July 25, 2006

Kahdeskymmenes luku...

Jossa...

Apotti saapuu kaupunkiin / Anne-serkkua puree melkein myrkyllinen hyttynen / Avaruustanssija saa alkunsa / Navakkaa tuultaa puhaltaa koillisesta


Mynta (ikä : 11 galaktista vuotta, siipienkärkiväli : 44 m, raajojen liike : kaunis) muuntautui kultaisesta säihkeestä puhtoiseksi aliavaruussäteilyksi tällä epäatomisella viikolla.

Laaja joukko ihailijoita ja tutkijoita seurasi hänen tyhjyyteen painuneita jalanjälkiä aina Linnuradan rajoille asti, mutta ei sen pidemmälle. Jalanjäljet tulevat vielä aiheuttamaan horoskooppien laatijoille päänvaivaa vielä tovin, sillä äänet jotka niistä lähtevät, saattavat hämmentää ainakin sitä kansanosaa, joka jokainen aamu ensitöikseen keittävät tummat kahvit ja nauttivat sen marmelaadilla päällystetyn sämpylän kanssa. Jos yhtälöön lisätään vielä puhdas keittiö ja napatanssija, niin homma on sillä selvä. Varhaisaamun aave katsoo tällöin ihaillen kahvinkeittäjää, mutta ei sano mitään, etsien juuri sitä tiettyä täydellistä hetkeä, jolloin tuoreen kahvin aromit ovat sopusoinnussa universumin kanssa. Se on harvinainen hetki.

Sitten kävelylle puistoon, jossa aamukasteen hunnuttama nurmi kuiskaa meille jotain mistä me unelmoimme. Varokaa kuitenkin, nurmi voi joskus valehdella.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home