Kit Walkerin päiväkirja

Elämäni pusikossa kummitusten kanssa

Monday, February 28, 2005

Sunnuntain jälkeen maanantai, ja puolipilvistä

Pääkalloluolan ollessa parasta-aikaa asumiskelvottomassa kunnossa, olen joutunut majailemaan kaupungiasunnossani Morristownissa. Täältä käsin olen voinut jatkaa tutkimuksiani M.I.E.S. –järjestöstä ja sen johtajasta. Sain yllättäviä tietoja eräältä entisen merivallan grande masterilta, Kundi Pohjoiselta, joka on eräänlainen seminologistinen väärinkäsitys sekä ensimmäisen luokan arkkitatami, mutta luotan häneen tässä asiassa.

Mutta kaikkea toimintaani on hankaloittanut naapurissa asuva ikäloppu konsultti, mokoma pikkusieluinen navettasissi, joka kyttää jokaista liikettäni. Onko hän harmiton, mutta loputtoman utelias yksinäinen vanhus, vai kenties M.I.E.S. –järjestön värväämä vakoilija? En voi mennä edes maitokauppaan ilman että naapurini tekisi muistiinpanojaan vierelläni.

Onneksi matkaan kohta takaisin viidakkoon, tavoitteena saada Pääkalloluola asuttavaan kuntoon. Jätän siis tutkimukseni tällä kertaa hieman kesken, sillä tiedonlähteeni mukaan mielenkiinnon kohteena oleva organisaatio ei ole muuta kuin mielenvikaisen miljönäärin salainen ase maailman vallan saavuttamiseksi. Tällaiset rutiinihommat jätän James Bondille!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home