Kit Walkerin päiväkirja

Elämäni pusikossa kummitusten kanssa

Thursday, May 12, 2005

Pelastakaa edes Kit Walker, maksava asiakas

Matkalla takaisin kotiin konferenssimatkalta ajoin pohjoista kohden nelisuuntaista tietä pitkin. Yksi suunta oli vain Nahkaisen Veljeskunnan käytössä, mutta ajattelin silti oikaista. Lopulta löysin itseni purppuralinnan pihasta, vieressäni Pahkeinen.

Nahkainen Veljeskunta on epäpyhä kartelli, joka on keskittynyt myymään suihkusaippuaa ja lahnaöljyä. Varsinaisista yritysluetteloista eikä edes keltaisilta sivuilta löydy tietoja organisaatiosta tai sen vähittäismyyntihinnoista. Kuupoliisi on tutkinut veljeskunnan toimintaa tarkemmin, mutta on tyytynyt vain huomauttamaan parista asiasta, kuten parkkipaikka-alueen yleisestä siisteydestä.

Mutta nyt pramea Nahkaisen Veljeskunnan pr-mies lähestyi minua reippaasti hymyillen. Tilanne oli niin jännittävä, että luen tämän niihin tuntemuksiin, joita on hankala unohtaa tai jättää huomioimatta.

Ostettuani vuoden tarpeet suihkusaippuaa, luulin olevani kuivilla, mutta en kuitenkaan päässyt karkuun ennen kuin olin vaihtanut kulkuneuvoni kahden vuoden tarpeisiin lahnaöljyä.

Nyt olen kotona, ja voin jo miltei nauraa asialle!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home