Kit Walkerin päiväkirja

Elämäni pusikossa kummitusten kanssa

Sunday, December 12, 2004

Meemi

Hoksasin hauskan oloisen musiikkiin liittyvän meemin surffaillessani. Meemiharrastus on hyvä aloittaa tästä, sillä Mustanaamiot ovat kautta aikain olleet musiikin ystäviä. Klassisista instrumeinteistä Pääkalloluolan Suuressa Aarrehuoneessa ovat mm. Rolandin torvi ja Homeroksen lyyra.

Roland käytti torveaan taannoin antaakseen varoitusmerkin kuninkaalleen Kaarle Suurelle. Kolmannella töräyksellä kaikki tienoon linnut tippuivat kuolleina maahan ja saraseeniarmeija pakeni pakokauhun vallassa. Myönnettäköön, torvesta ei lähde kummoisia musikaalisia ääniä, varsinkin kun se on kahtiahaljennut... Mutta sokea Homeros nautti musiikista, jota kuului lyyrastaan!


Tässä meemissä siis otetaan soitto-ohjelman soittolistalle täysin summamutikkainen otos kaikista musiikkikappaleista, jotka sattuvat kovalevyllä olemaan. Sitten listataan kymmenen ensimmäistä. Ei saa huijata ja ottaa hävettäviä kappaleita pois.

  1. Prodigy : One Love (Edit) The Narcotic Suite
  2. Muslimgauze : 24 Fond Memories of Idi Amin
  3. Leatherstrip: Mohawk
  4. Santana : Love, Devotion and Surrender
  5. Rondellus : Rotae Confusionis
  6. Muslimgauze : Tonton Macoutes II
  7. Sopor Auternus : Todeswunsch
  8. Muslimgauze : Arab Jerusalem
  9. Corvux Corax : Por coi bait mes maris
  10. Gor : Pneuma


Siinäpä se, mitään salaamatta tai mitään lisäämättä. Oudoksuttaa lähinnä Muslimgauzen voimakas osanotto. Meemin hoksasin Anekdootista.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home