Kit Walkerin päiväkirja

Elämäni pusikossa kummitusten kanssa

Friday, October 08, 2004

Perjantai

Taas on perjantai eli siivouspäivä. Mutta toisaalta haluaisin viettää tämän vapaapäiväni lueskellessa. Sain eilen eräältä ystävältäni lainaan kirjan, joka omaa tiettyä potentiaalia hyviinkin lukuhetkiin. Viimeistään illan hämärtyessä käperryn soffalle kahvikupin, suklaan ja tämän opuksen kanssa. Ja itseasiassa unohdan, ettei apinaposti ole vieläkään tuonut minulle kirjoja, joita olen odottanut jo kolmatta viikkoa... Nyt lupaan olla puuttumatta tähän seikkaan tässä päiväkirjassa.
Viikonlopun aikana tarkoitus olisi katsoa muutama rästissä oleva elokuva. Pari japanilaista animaatiota kenties, tai vaikkapa kehuttu Citade de deus tai Dreyerin The Passion of Joan of Arc vuodelta 1928. Mukava että on valinnanvaraa.

Toki koskaan ei voi olla varma mitä tulevaisuus tuo tullessansa, tarkatkin suunnitelmat voivat peruuntua. Eilen Uskottujen Miesten kokouksessa tuli erimielisyyksiä yhteisten tulevaisuudensuunnitelmien suhteen. En ala puimaan asiaa tässä foorumissa, vaan lopetan tämän päiväkirjamerkinnän lainaukseen.

”Tulevaisuus on ajanjakso, jolloin liiketoimemme menestyvät, ystämmme eivät petä ja onnemme on varma.”
- Ambrose Bierce (omaa Mustanaamion Hyvän merkin)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home