Kit Walkerin päiväkirja

Elämäni pusikossa kummitusten kanssa

Sunday, October 17, 2004

Tilanneanalyysi

Koska minua sitovat tiukat itselleni asettamat säädyllis-moraaliset koodit ja kunniakäsitykset, en voi ilmaista tämänhetkistä tilanneanalyysiä täysin rehellisesti, tyydyn vain toteamaan, että asiat voisivat olla paremmin.
Asumuksessani olevat pinnat (pöydät, tasot ja hyllyt sekä lattia) ovat täyttyneet pinoilla, kasoilla ja läjillä erilaisia esineita kuten vaatteita, lehtiä ja kirjoja. Ihmettelen vain, että kuka niitä on asetellut tänne, ja missä välissä. Lisäksi Pääkalloluolaan unohtunut konnan raato, joka on ilmeisesti hautautunut jonkin pinon, kasan tai läjän alle alkaa jo haista.
Toisekseen, tunari asiamieheni käännytettiin Ruotsin ja Suomen välisellä rajalla tarkkaavaisten tullimiesten ja –naisten toimesta, syy ei ole vielä kantautunut korviini. Mutta seuraksena suurehko erä Dr. P----r –limonadijuomaa jäi tällä kertaa saamatta.
Vieläpä ns. pitkä viikonloppu meni aivan plörinäksi, ainakin retrospektiivisesti ajatellen. En oikeastaan saanut mitään aikaiseksi, eikä kuitenkaan tullut oikein levättykään.
No, huomenna alkaa uusi viikko. Bengalin konnat varokaan, täältä tulee ärtynyt Mustanaamio!

1 Comments:

Blogger Mustanaamio said...

"Mustanaamiolla on tuhat silmää ja tuhat korvaa."
- vanha viidakon sanonta

Eli tiedän missä asut, mutta ole huoleti sillä:

"Mustanaamio ei liikoja lavertele, mutta hänellä on Salomonin viisaus."
- vanha viidakon sanonta

11:28 PM  

Post a Comment

<< Home