Kit Walkerin päiväkirja

Elämäni pusikossa kummitusten kanssa

Saturday, October 09, 2004

Työtehtäviin

Olen saanut yllättäviä työtehtäviä. Morristownin yliopiston teologian laitoksen hanke, ns. swedenborgilainen osasto, on joutunut väärinkäytösten uhriksi ja tullaan lopettamaan ellei asiaan saada selvennystä. Hanke oli tarkoitus toteuttaa yhteistyössä parapsykologian ja kemian laitosten kanssa. Nyt on saatu selville, että hankkeelle elintärkeä ektoplasmavarasto on tyhjentynyt.
Swedenborgilaisen osaston tutkijat ja assistentit olivat keränneet ektoplasmaa 17 kuukautta, ja varasto karttui hitaasti mutta tasaisesti. Jotta hanke saisi hieman lisäaikaa, on saatava pikaisesti lisää tutkimusaineistoa. Osasto on laittanut avunpyyntöilmoituksia mahdollisten avustusten toivossa meedioiden lisäksi myös kummituksille, haamuille sekä muille henkiolennoille, jotka ovat keskuudessamme.
Muitakin hallinnollisia epäkohtia on ilmennyt, mutta minun tehtävänäni on kuitenkin tutkia, oliko kyseessä varkaus, vaiko esimerkiksi sabotaasi. Epäilykseni kohdistuvat myös mahdollisiin räyhähenkiin ja aaveaktivisteihin.

Yritän pitää päiväkirjan ajantasalla koskien tutkimuksia.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home